Restauratie

Ik moet een kleine rectificatie melden. Ik had geschreven dat het Molenfonds niet het toegezegde subsidie zou uitkeren. Echter het Molenfonds heeft nu toegezegd toch het volledige bedrag uit te gaan keren. Wij zijn er natuurlijk heel erg blij mee want dit verkleint het gat wij zelf moeten opvullen. Ook blijkt dat u middels de donatie van de Overbetuwe Doet-cheques ons weer goed gezind was. Daarvoor onze dank.

Deze maand zijn medewerkers van de provincie en Rijksdienst voor Cultureel Erfgoed bij een bouwvergadering geweest om de voortgang te bespreken. Deze organisaties zijn de grootste subsidiegevers. Wij kregen mede het advies om werkzaamheden die onder het reguliere onderhoud vallen en ook uitgevoerd moeten worden voor de restauratie hier na toe over te hevelen. Ook dit helpt weer om het gat op te vullen.

Reacties zijn gesloten.

Maak een website of blog op WordPress.com

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: